miercuri, 12 ianuarie 2011

Pensiunea Arena ****- Cazare cluj

Pensiunea Arena este situata în Cluj-Napoca, într-o zona centrala, dar, în acelasi timp, ferita de traficul intens al orasului, si în proximitatea Parcului Central. Aceste lucruri o fac locul ideal atât pentru servicii de cazare cluj cât si pentru cele de restaurant.

Fara a avea pretentia de produs exclusivist, pensiunea Arena ofera un lux accesibil, un mediu functional într-un decor impecabil, clasic si modern totodata. Un lux înteles în alt fel decât pâna acum, mai accesibil, mai firesc. Clientul nostru nu plateste în plus pentru conditiile impecabile, deoarece acestea reprezinta un cadru de la sine înteles.

Arena reprezinta o reinterpretare moderna a clasicului si a elementelor antice grecesti, care îsi regasesc expresivitatea într-o forma adesea futurista. Totusi, efectul nu este deloc cel de muzeu, ci, mai degraba, de spatiu ultramodern, în care un ochi atent identifica urme ale trecutului, acest edificiu fiind atestat in anul 1900 si renovat în 2010.

Un spatiu creat cu inteligenta, prin valorificarea oricarui element de decor. Pe scurt, un refugiu, un loc intim în care clientul poate evada, paradoxal, chiar în mijlocul orasului, un loc care se poate reinterpreta în functie de nevoie: relaxare sau, din contra, atmosfera de office.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu