sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Online Branding Monitor

Venim in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu UNIC in Romania!

Cu totii suntem constienti de ceea ce inseamna Google, in desfasurarea afacerilor noastre. Cu totii ne dorim ca motorul de cautare Google, sa ne placa si sa ne plaseze pe primele pozitii de cautare organica pe cuvintele alese de noi. Aceasta situatie poate duce la dublarea, triplarea sau chiar insutirea cifrei de afaceri. Pentru aceasta avem serviciul de pozitionare in Google.

Ceea ce inseamna Online Branding Monitor este intr-adevar ceva unic. O sa incerc sa va explic ideea si sper sa reusesc sa ma fac bine inteles. Intr-un alt articol vom prezenta ‘le piece de resistance’ numit Online Branding Self Control. Nu cred ca nu v-ati pus niciodata problema ce ar fi daca cineva ar posta pe internet absolut orice despre firma dumneavoastra sau despre dumneavoastra personal.: ca va plac jocurile de noroc, ca aveti amanta, ca furati bani, sau cate si mai cate.

Va fi foarte greu sa opriti sau stopati aceste lucruri , adevarate sau nu . Dar totusi cum ar fi daca pe prima pagina a cautarilor organice de la Google pe numele dumneavoastra sau al brandului dumneavoastra ar aparea numai ce doriti dumneavoastra , adica exact acele informatii pe care le doriti dumneavoastra si pe care le puteti modifica dupa bunul plac?

Pana acum era doar un vis, dar acum exista ONLINE BRANDING SELF CONTROL( il vom detalia intr-un articol separat), unicul serviciu de acest gen din Romania.

Dar acum sa revenim la Online Branding Monitor.

Cred ca in acesta nebunie informationala care este internetul ar fi placut sa stii in fiecare moment ce si unde se scrie despre brandul tau, numele tau si domeniul tau de activitate. Sa afli tot ce se intampla pe net despre ele. E important sa stii in timp real pentru a putea lua pozitie sau a contracara lucrurile neplacute, precum si a profita de lucrurile bune care se scriu la momentul oportun.

Pe scurt, acest serviciu va propune o monitorizare in timp real a tot ceea ce se scrie pe internet despre numele, brandul sau firma dumneavoastra, precum si domeniul de activitate vizat.

Aceasta monitorizare se face in timp real, odata cu indexarea paginii respective de catre motorul de cautare Google, fara de care acest serviciu ar fi imposibil.

Se va genera un email cu linkul siteului respectiv unde apare nominalizarea brandului sau numelui dumneavoastra, pentru a putea citi continutul in timp real.

Noi am gandit acest serviciu sub forma de abonament lunar in functie de mai multi indicatori:

Tipuri de abonament:

1. Instant: Semnalare imediata aparitie 24/24 ore, 7/7 zile : 20 euro + tva/luna

2. Weekly: Semnalare saptamanala aparitie nume/brand : 15 euro + TVA/luna

3.Monthly: Semnalare lunara aparitii nume/brand : 10 euro + TVA/luna

Se poate opta si pentru serviciu Alerta SMS instant care are doua variante si completeaza toate abonamentele de baza descrise mai sus sau poate functiona separat:

1.Instant SMS Crisis: se vor trimite sms la un numar de mobil furnizat de dumneavoastra., doar in situatiile critice , atunci cand postarea respectiva lezeaza imaginea dumneavoastra sau a brandului dumneavoastra : 25 euro + TVA/luna ., pentru abonamet de sine statator sau 10 euro + TVA/luna pentru completarea serviciilor de mai sus.

2. Instant SMS All: se vor trimite sms-uri cu toate aparitiile legate de brandul dumneavoastra : 40 euro + TVA/luna , de sine statator sau 20 euro + TVA/luna ca si completare la un abonament standard.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu